Velkommen til kundeservice og til vores handelsbetingelser


På denne side håber vi du finder alle de oplysninger du behøver for at handle hos Downtown Sjolte.
Skulle du alligevel have spørgsmål eller er du bare ny på nettet og har brug for lidt hjælp,
er du hjertelig velkommen til at kontakte os på info@downtownsjolte.dk eller ved at klikke på "Kontakt" ovenfor.

Bestilling
Bestillinger hos Downtown Sjolte foregår online.
Når du har gennemført din bestilling vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail.
Ved henvendelse til kundeservice beder vi dig oplyse det kundenummer, der står på din ordrebekræftelse.

Betaling
Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort.
Vores betalingssystem er godkendt og certificeret af PBS. Al kommunikation mellem betalingssystemet og korthaver foregår via en krypteret SSL forbindelse, hvilket sikrer at uvedkommende ikke kan se de data der udveksles.
Vi kommer derfor aldrig i besiddelse af hverken dit kort- eller kontonummer, men trækker beløbet fra din konto via et transaktionsnummer - og først når varen afsendes fra os.

Alle priser er incl. moms.

Levering
Dine varer vil blive afsendt senest 3-4 arbejdsdage efter vi har modtaget din ordre.
Hos Downtown Sjolte har vi valgt at arbejde med 3 typer forsendelser:

1. Brevporto til en fast pris på 39 kr. hvilket primært gælder for papirvarer, uanset antal.
2. Pakkepost til en fast pris på 80 kr., hvilket gør det muligt at følge din pakke via track and trace på Post Danmarks hjemmeside.
3. For varer, der på grund af vægt, volumen eller skrøbelighed ikke kan sendes med Post Danmark kan vi formidle transport med fragtmand, hvilket typisk vil koste mellem 300 og 600 kr. Du er selvfølgelig også velkommen til at afhente varerne hos os.

Har du selv mulighed for at lave en god aftale med en lokal vognmand, eller kender du én, der kommer forbi på et tidspunkt, vil vi på alle måder være behjælpelige med afhentningen.
 
Når du selv sørger for fragten, er det en aftale direkte mellem dig og din afhenter/fragtmand, og vi har ikke noget ansvar for varen, når den har forladt vores adresse.

Gå venligst ind under ”Kontakt” på forsiden og send os besked om du ønsker selv at afhente eller om du ønsker vi skal formidle fragtmand. Afregning sker direkte til fragtmand.

Bemærk: Hvis du køber en vare hvor forsendelsen er 80 kr. og derudover lægger papirvarer i din kurv, vil den samlede pris for forsendelsen kun blive 80 kr.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven på alle varer. Du skal blot returnere varen i samme stand som ved modtagelsen, og senest 14 dage efter du har modtaget den.
Hvis du fortryder dit køb, vil hele købets beløb excl. fragt blive tilbagebetalt senest 30 dage efter vi har modtaget returvaren.
Du betaler selv for at sende varen retur.
OBS: Send altid varen retur som pakkepost, så den kan spores.