Country Living

Hos Downtown Sjolte opfatter vi ikke Country Living som en egentlig stilart, men mere som et begreb der afspejler en afslappet livsstil.

Vi ser Country Living som en livsstil, der har rod i en praktisk og behagelig bolig, og en livsstil der tilstræber at vores hjem er rolige og harmoniske tilflugtssteder, og på lavpraktisk vis håber vi med vores sortiment at kunne bidrage til den gode stemning.

Vort sortiment af møbler spænder vidt - fra landstil til klassisk country - i størrelse og form og fra meget gamle klenodier til relativt nye møbler. Men fælles for dem alle er vores intention om kvalitet og funktionalisme på tværs af stilarter.  

Som fyldet i vores hjem - lamper, tæpper, hylder, knager etc. - må boligtilbehøret, udover dets praktiske funktion, også meget gerne være et dekorativt element. Til det formål har vi i vores sortiment samlet en række klassiske, smukke og finurlige ting, der aldersmæssigt daterer sig tilbage fra ”gammel tid” til nutiden.

Uanset stil og indretning er køkkenfunktionalismen i de allerfleste hjem i højsædet. Livet er for kort til dårlige køkkenredskaber! I vores sortiment går vi - på tværs af stilarter - udelukkende efter gode og gedigne køkkenting. Mange af køkkenredskaberne kan have nogle år på bagen, hvilket på ingen måde har formindsket deres brugbarhed.

Vi har slået os løs og indkøbt nogle af de ypperligste papirvarer man efter vores mening kan få. Smukke tryk på lækkert, kraftigt papir, og fantastiske tegninger fra naturen er noget enhver burde forkæle sig selv og andre med – efter vores mening!